Digitaldagen 2023

Digital Fundraising

Dato: 16.02.2023
Tid: 09.00 – 14.00
Sted: Hybrid – Sentralen / Digitalt

På årets Digitaldag skal vi innom mange spennende temaer som vil hjelpe deg til å bli en enda bedre digital fundraiser. Du vil få innblikk og økt kunnskap i nye digitale plattformer og kanaler. 

Program:

  • Gode landingssider for fundraising med Øyvind Ellingsen fra Dekode
  • Hvordan samarbeide godt med ditt performance byrå med Ane Tollerød Fosse fra b.bold
  • Snakk med yngre målgrupper med Stian Barsnes Simonsen fra SNAKK
  • Regler som gjelder ved direkte digital kontakt med Vebjørn Søndersrød fra Ræder advokater.
  • RCS/Rich Communication Services, case presentasjon med Plan Norge og Strex
  • Tik Tok med Solfrid Bøe fra Redningsselskapet

Om foredragsholdere:

Ane Tollerød Fosse fra b.bold har spesialisert seg på Facebook-annonsering og er Meta Business Partner. Ane holder både kurs og hjelper organisasjoner med strategi og konverterende aktivitet som rekruttering, fundraising og leads-generering. På Digitaldagen vil hun snakke om hvordan du kan jobbe bedre med performancebyrået ditt, hvilke spørsmål du skal stille og hva du trenger å vite for å bli en bedre bestiller. 

Vebjørn Søndersrød fra Ræder advokater vil snakke om direktekontakt med givere, kunder og leads innen fundraising. Temaer og telefonkontakt, SMS og epost. Hvilken betydning har bransjenormen og praksis på området? EU har lenge snakket om strengere regler, men betyr dette egentlig noe? Det blir god adgang til til spørsmål fra salen. Hvis tid, vil Vebjørn forsøke å rekke innom litt om cookies og sporing, litt om lagring og bruk av kunde- og leadsopplysninger.

Solfrid Bøe jobber i Redningsselskapet hvor de har vunnet flere priser for sin TikTok satsning, og med sine 56 000 følgere når de enormt mange. Solfrid vil dele hvordan og hvorfor de har satset på dette. Har det en positiv effekt på medlems- og innsamlingsvekst? En oppskrift på TikTok suksess og veien videre?

Bli med på Digitaldagen og hold deg oppdatert på digitale trender.

Se alle arrangement: