Fundraisingfrokost: Bærekraftige reiser

Christian og Matea i Unitas Reiser holder foredrag om hvordan du kan reise bærekraftig.

Dato: 18.10.2023
Tid: 09.00 – 10.00
Sted: Digitalt

Et reisebyrå for ideelle – og av ideelle

Unitas Reiser er Norges nye reisebyrå for den ideelle sektoren og er eid av KFUK-KFUM Norge og danske Unitas Rejser. Fortsatt er vi nye i Norge, men er basert på en 75 år gammel tradisjon i Danmark, med en målsetning om å tilby bærekraftige reiseruter og opplevelser med verdier som fremmer mellommenneskelig forståelse. Alt overskuddet fra selskapet går tilbake til KFUK-KFUMs formål for barn og unge.

Vi er spesialister på de vanskelige reisene, og med mere enn 25 avtaler med flyselskaper som gir ideelle organisasjoner bedre priser, ingen eller reduserte omkostninger ved endring og kansellering av billetter, muligheter for billigere enveis billetter og ekstra bagasje uten omkostninger.

Ved presentasjonen av Unitas Reiser skrev Vårt Land sak og lette lenge efter kritiske kommentarer, men de endte opp med å skrive: «Fremtiden i våre hender har tro på at konseptet kan lykkes».

I Unitas Reiser tror vi på at vi fortsatt må reise, men vi må reise mer bærekraftig og velge de beste løsningene. Alle våre medarbeidere har gjennomført kurs hos Travelife så de har viten om bærekraftig reising og vi arbeider aktivt med FNs bærekrafts mål.

På frokostmøte vil vi presentere Unitas Reiser, hvordan vi kan skape verdi for ideelle organisasjoner og hva som skiller oss ut fra andre reisebyråer.

Vårt frokostmøte er relevant for alle som reiser, de som står for innkjøp av reiser eller bestiller reiser på vegne av organisasjoner, så inviterer gjerne kollegaene dine med.

Har du spørsmål til arrangementet? Send Vilde en epost på vilde@fundraisingnorge.no.

Se alle arrangement hos Fundraising Norge.