Administrasjonen i Fundraising Norge

Administrasjonen har kontorplass på Sentralen i Oslo sentrum.

Portrettbilde av Siri Nodland, generalsekretær i Fundraising Norge. Hun har på seg hvit skjorte og står foran et vindu. Bildet er i sort/hvitt.

Siri Nodland

Generalsekretær
Epost: siri@fundraisingnorge.no
Mobil: (+47) 908 78 718

Siri leder Fundraising Norge. Hun har overordnet ansvar for utvikling av organisasjonen, både med implementering av strategi og kontakt med myndighetene. Hun brenner spesielt for utvikling av gode bransjetall, samarbeid på tvers og kommunikasjon rundt samfunnseffekten av det arbeidet våre medlemmer gjør. Ta kontakt med Siri dersom du har innspill til vår politiske plattformønsker samarbeid eller om du ønsker å vite mer om bransjens rammevilkår.

Portrettbilde av Charlotte Arnø Storebakken, fagansvarlig i Fundraising Norge. Hun har på seg sort bluse og står foran et vindu. Bildet er i sort/hvitt.

Charlotte Arnø Storebakken

Leder Institutt for Fundraising
Epost: charlotte@fundraisingnorge.no
Mobil: (+47) 930 53 451

Charlotte har ansvaret for det faglige programmet til Fundraising Norge og leder Institutt for Fundraising. I tillegg er Charlotte prosjektleder for GivingTuesday. Har du innspill til fagprogrammet eller vil du vite mer om GivingTuesday, kan du kontakte Charlotte.

Portrettbilde av Rikke Solberg, kommunikasjonsansvarlig i Fundraising Norge. Hun har på seg sort bluse og står foran et vindu. Bildet er i sort/hvitt.

Rikke Solberg

Kommunikasjonsansvarlig
Epost: rikke@fundraisingnorge.no
Mobil: (+47) 415 72 020

Rikke har det overordnede ansvaret for kommunikasjonen til Fundraising Norge. I tillegg er Rikke prosjektkoordinator for den nasjonale felleskampanjen på testamentariske gaver til ideelle organisasjoner. Ta kontakt med Rikke dersom du har innspill til aktuelle saker eller vil vite mer felleskampanjen.

Portrettbilde av Frøydis Johannessen, politisk rådgiver i Fundraising Norge. Hun har på seg lys overdel og står foran et vindu. Bildet er i sort/hvitt.

Frøydis Johannessen

Politisk rådgiver
Epost: froydis@fundraisingnorge.no
Mobil: 466 15 136

Frøydis jobber med å styrke rammevilkårene for fundraising i Norge. På vegne av våre medlemmer skal hun formidle og forankre den politiske plattformen til Fundraising Norge. Ta kontakt med Frøydis dersom du har innspill til politiske saker som er relevante for hele bransjen.

Portrettbilde av Kjersti Figenschou, administrasjonskonsulent i Fundraising Norge. Hun har på seg en mørkegrå strikket kjole og står mot et vind.

Kjersti Figenschou

Administrasjonskonsulent
Epost: kjersti@fundraisingnorge.no.
Mobil: 916 09 903

Kjersti jobber med planlegging og gjennomføring av arrangementer og kurs. Hun jobber også med medlemsoppfølging, CRM og nettkurs. Ta kontakt med Kjersti dersom du har spørsmål om arrangementer, fakturering eller medlemsskap.

Se også: