Fundraising-konferansen

Bilde av deltakere i salen under Fundraisingkonferansen 2019.

Fundraisingkonferansen er den viktigste møteplassene for norske fundraisere. Konferansen arrangeres i samarbeid mellom DNB og Fundraising Norge.

Hvert år henter vi inn kremen av norske og internasjonale foredragsholdere for å inspirere og lære. Teori, praksis og gode eksempler til etterfølgelse. I tillegg får du møte mange fra leverandørmarkedet for bransjen og kan benytte deg av gode tilbud og deres kompetanse.

Programmet utvikles av et arbeidsutvalg bestående av representanter fra Fundraising Norge sine medlemmer og representanter fra DNB.

Fundraisingkonferansen 2024

Årets fundraiser-prisene

Vår bransjes mest høythengende priser deles ut hvert år på konferansen. Vi deler ut priser i disse kategoriene:

  • Årets fundraiser (profesjonell)
  • Årets frivillige innsamler
  • Årets kampanje

Juryen for Årets kampanje består av representanter fra siste to års vinnere, et eksternt byrå, og representanter fra innsamlingsrådets styre og arbeidsutvalg.

Juryen for Årets fundraiser og Årets frivillige innsamler består av siste tre års vinnere, samt representanter fra innsamlingsrådets styre og arbeidsutvalg. Denne juryen har i tillegg anledning til å dele ut en spesialpris hvis de ønsker det.

Her kan du lese nominsjonskriterier og se tidligere vinnere av fundraiser-prisene.

Har du en favoritt-kampanje, en kollega som bør hedres eller en ekstra dyktig frivillig du vil gjøre stas på? Finn nominasjonskriteriene og meld inn dine kandidater i dag!