Fundraisingfrokost: Hvordan finne og rekruttere givere?

Geir Johnny Hersvik, daglig leder i Martech Consulting. Han har på seg blå skjorte og sort jakke.

Dato: 28.02.2024
Tid: 09.00 – 10.00
Sted: Digitalt

Velkommen til digitalt frokostmøte med Martech Consulting.

Temaene vil være:

  • SMS og e-post system: se hvordan du enkelt kan sende ut SMS og epost samtidig som du bruker betalingsløsninger som SMS og Vipps
  • Siste nytt innenfor identifisering av givere fra Vipps
  • Identifisering av andre digitale givere
  • Datakvalitet – vask og ajourhold mot Folkeregisteret
  • Segmentering og rekruttering av nye givere

I tjenesten «SMS til Vipps» får giveren en SMS med lenke til Vipps, der all kontaktinformasjon er forhåndsutfylt. Dette fungerer godt både for engangsbeløp og fastgivere. Denne morgenen deler vi erfaringer og resultater så langt. Bli gjerne med på en «live demo» ved å gi samtykke til at vi kan sende deg en SMS under frokostmøtet. Da får du både se og føle hvor godt dette fungerer!

Det er fremdeles veldig aktuelt å identifisere givere fra Vipps, og stadig flere organisasjoner benytter seg av løsningen med gode resultater. I tillegg ser vi en økt interesse for å identifisere digitale givere fra andre kanaler, eksempelvis sosiale medier. Du får se hvordan du kan finne disse giverne.

Mange organisasjoner bruker i dag mye tid på skatterapportering av gaver. Skatteetaten har nå gjort det enklere å bruke informasjon fra Folkeregisteret. Lær hvilke muligheter og fordeler dette gir organisasjonen.

Vår erfaring med vask og identifisering av data har gitt oss en unik innsikt i hva som kjennetegner givere. Denne kunnskapen er brukt til å lage nye segmenteringsmetoder for de som vil prøve å rekruttere nye givere. Vi deler og viser resultater på hva vi har oppnådd.

Om Martech Consulting

Martech Consulting leverer rådgivning, tjenester og løsninger innenfor datakvalitet, digitale betalingsløsninger for mobil, og SMS kommunikasjon. Alt er utviklet spesielt for å dekke medlemmene til Fundraising Norges unike behov.

Alle arrangement hos Fundraising Norge.