Fundraisingfrokost: Martech Consulting

Hvordan få den informasjonen som trengs på givere og medlemmer ved digitale betalingsløsninger?

Dato: 22.03.2023
Tid: 09.00 – 10.00
Sted: Digitalt

Velkommen til Fundraisingfrokost med Martech. Har du og din organisasjon en utfordring med og få nok og riktig informasjon på givere og medlemmer ved bruk av digitale betalingsløsninger. Da bør du få med deg dette frokostmøte.

Her vil du få presentert en løsning som vil gi deg informasjon du trenger på digitale betalingsløsninger, som mobilnummer, navn, adresse og fødselsdato på digitale givere, og korrekte data på de giverne / medlemmene dere allerede har. Og så vil du få se nye metoder for segmentering og rekruttering av nye givere.

SMS til Vipps – bli med på «live demo»

Løsningen SMS til Vipps ble lansert for et halvt år siden. Jon Frydenborg fra Dråpen i Havet deler deres erfaringer og resultater så langt med bruk av løsningen. Bli gjerne med på en «live demo». Gi samtykke til at vi kan sende en SMS til deg under frokostmøtet når du melder deg på.

Organisasjoner ønsker å identifisere givere fra Vipps og andre kanaler, eksempelvis sosiale medier. Det er viktig for organisasjoner å ha god kontroll på dataene til egne givere / medlemmer i databasen. Solidus CRM har satt datakvalitet i system, og Dag Olav Sæther viser hvor enkelt det er for deres kunder å ha full kontroll på egne data.

Martech’s mål er å lage og levere nye og gode løsninger for organisasjonene. Det er både helt nye løsninger og forbedringer av eksisterende. Men målet er hele tiden å gjøre det så enkelt som mulig for organisasjonene å samle inn mer penger til gode formål.

Arrangementet er bare for medlemmer i Fundraising Norge.

Se flere arrangementer: