Proventus

Proventus tilbyr Orgsys – et organisasjonssystem som håndterer alle de viktige oppgavene i din organisasjon.

I tillegg til å tilby Orgsys CRM, skaper Proventus helhetlige webløsninger med Relatude plattformen. Relatude er en unik CMS og E-handelsløsning.

Relatude CMS er en publiseringsløsning som gjør det enkelt å redigere innhold på nettsider. Relatude utvikles av et norsk kompetansemiljø som brenner for brukervennlige og fleksible løsninger for innholdshåndtering.

Med kunder som Redd Barna, SOS barnebyer, Norges klatreforbund, Havarikommisjonen, USBL, for å nevne noen, har vi god innsikt i hva som kreves for å lage et moderne og funksjonelt nettsted.

Relatude plattformen kommer også med en egen E-handelsløsning.

Fleksibiliteten i løsningen gjør at den godt egnet til prosjekter med høye krav til nettbutikken. Det gjør også at den kan vokse med dine behov.

Vi etterstreber å være de hyggeligste folka du vil jobbe med. Proventus plasserer kunden i sentrum av alt vi gjør, drives av en stolthet for faget vårt og tør å tenke nytt for å realisere potensialet i moderne teknologi.

Vi hjelper gjerne deg og din organisasjon med deres nettsider og digitale satsning! Send oss en e-post, da vi gjerne vil bli kjente med deg og dine behov.

Medlemstilbud

  • Proventus tilbyr alle medlemmer av Fundraising Norges nyhetsbrev gratis analyse av sitt nettsted / nettside ut august 2024.
  • Proventus tilbyr Relatude CMS og netthandelsplattform Relatude og kan bistå dere med ny nettside fra A til Å.

Kontaktperson:

Carla Sandbakken
Epost: carla.sandbakken@proventus.no
Mobil: 901 88 066

Besøk Proventus sin nettside.