Dekode

Dekode er Nordens største spesialistmiljø på WordPress, med mer enn ti års erfaring innen storskala WordPress-utvikling. Dekode har de siste årene spesialisert seg på digitale løsninger for organisasjoner og samarbeider tett med en hel rekke små og store organisasjoner.

– Med kunder som Redd Barna, Kreftforeningen, Blå Kors og Kirkens Bymisjon, for å nevne noen, har vi fått dyp innsikt i hvilke behov en nettside for en moderne organisasjon trenger i dag. Vi kan blant annet tilby nettsider spesielt tilpasset for å drive fundraising, konvertering og kommunikasjon med givere og medlemmer, sier daglig leder Magne Ilsaas. 

Digitalbyrået designer og koder verktøy i WordPress, for kunder med langsiktige digitale behov. De bistår med strategier, selvstendiggjør og setter kundene i stand til å nå sine forretningsmål. 

– At vår kunnskap og kompetanse indirekte kan bidra til å påvirke samfunnet vi er en del av, på en positiv måte, er noe vi i Dekode er verdsetter høyt – og som også kommer våre kunder til gode gjennom kostnadseffektive løsninger, forteller Magne. 

– Kan vi hjelpe deg og din organisasjon med deres nettsider og digitale satsning? Send oss en mail da vel, vi vil gjerne bli bedre kjent med deg!

Kontaktperson:

Magne Ilsaas
Epost: magne@dekode.no
Mobil: 900 54 237

Besøk Dekode sin nettside.