Etikkafé: Kunstig intelligens

Dato: 30.05.2024
Tid: 09.00 – 11.00
Sted: Sentralen, møterom P1

Etikkutvalget i Fundraising Norge ønsker velkommen til etikkafé. Dette er en uformell samling med kunstig intelligens som tema. Du får høre fra Marianne Lie Howard, advokatfullmektig i Deloitte. Marianne vil gjennomgå hovedpunktene i den kommende AI-forordningen. Videre forteller hun hva virksomheter kan gjøre for å forberede seg og hvordan man kan dra nytte av eksisterende internkontroll systemer.

Deretter deler vi oss i mindre grupper der du kan diskutere med og lære av bransjekollegaer.

På Fundraising Norges medlemskafeer er formålet å dele gode og dårlige erfaringer rundt dagens temaer. Etter en introduksjon fra innleder er det samtalen som gjelder. Det sendes ikke ut referat i etterkant av møtet.

For medlemmer av Fundraising Norge.

Om innlederen

Marianne Lie Howard er director og advokatfullmektig i Deloitte Advokatfirma. Marianne er cand.jur. fra 2004 og har lang operasjonell erfaring. Hun har lenge jobbet i grensesnittet mellom jus, teknologi og kommersielle muligheter.  Hennes primære arbeidsområder er personvern, informasjonssikkerhet, IKT-rett og EUs internet regulations. Marianne bistår særlig med rådgivning innen generell regulering av kunstig intelligens. 

Alle arrangement hos Fundraising Norge.