Data Factory

Data Factory AS har spesialisert seg på datakvalitet for det norske markedet. Vi tilbyr Fundraising Norge sine medlemmer tjenester innen målrettet og fremtidsrettet bruk av egne og eksterne data. Ved innsamlingsarbeid via postalt, telemarketing eller SOME, tilbyr Data Factory adresseleie og ekspertise.

Vår kollega og advokat Therese Fevang sitter også i Fundraising Norges atfersnorm-utvalg. Har du prosjekter innen maskinlæring og/eller KI har Data Factory tilgang til relevante og tidsriktige data fra åpne kilder, og statistiske analysedata du kan bruke til styrket giverdialog og til effektiv bruk av innsamlede midler. Med Data Factory på laget kan du samle inn, behandle, koble, vedlikeholde og tilføre data med høy grad av presisjon og sikkerhet. Sammen med deg skaper vi verdi av dataene.

Medlemstilbud

Data Factory tilbyr alle Fundraising Norge sine medlemmer gratis testvask av deres kunderegister slik at organisasjonen blir kjent med egen datakvalitet.

Kontaktperson:

Paal Skjellum
Epost: paal.skjellum@datafactory.no
Mobil: 920 15 893

Besøk Data Factory sine nettsider.

Ekstratilbud

Data Factory tilbyr tvilling-analyse og en rådgivningstime til en samlet verdi av kr 10 000,- til kunder som benytter X-Idé til DM-produksjon.

Kontakt Eva Tufte Bøyum på eva.tufte.boyum@datafactory.no dersom du har spørsmål om dette tilbudet.

Se også: