Frontkom

Frontkom er et komplett digitalbyrå som leverer tekniske løsninger, og kommunikasjons- og markedsføringstjenester til ideell sektor og organisasjoner. Vi brenner for de gode sakene, og gjennom helhetlig digitalisering bidrar vi til økte inntekter og større gjennomføringsevne for organisasjonene.

Vi har mer enn 20 års erfaring som byrå, og menneskene du møter hos Frontkom kjenner organisasjonslivet fra innsiden. Hos oss får du hjelp til å lykkes gjennom hele kundereisen, fra kampanjer og sosiale medier, via nettsider og CRM, til nettbutikk og betalingsløsninger. Vi vet hva som skal til for å lykkes med å treffe, overbevise og ivareta alle målgrupper – både medlemmer og givere, private og bedrifter, presse, politikere og fagmiljøer.

Kommunikasjon i ideell sektor er komplekst. Helhetlige digitale løsninger som syr sammen teknologi, kommunikasjon og markedsføring, vil øke organisasjonens effektivitet og tilgjengelighet, og dermed og muligheten til å gjøre en enda større forskjell.

Tilbud for medlemmer av Fundraising Norge

Ingen KI-strategi? Medlemmer får 1 time gratis rådgivning

Mangler du en plan for å ta i bruk KI i organisasjonen? I én effektiv sesjon drøfter vi deres behov, og viser de fire stegene som løfter hele organisasjonen fra der dere er – til KI-kompetente medarbeidere med de smarteste AI-verktøyene.

PS: Medlemmer får tilbudspris på markedsledende GPT-basert chatbot for nettsiden.

Kontaktperson:

Magne Henriksen, seniorrådgiver og ansvarlig for organisasjoner og ideell sektor
Epost: magne@frontkom.com
Mobil: 95188887
Linkedin: linkedin.com/in/magne-henriksen

Besøk Frontkom sin nettside.