Kommunion

Kommunion er et norsk CRM-selskap som spesialiserer seg på frivilligheten. Nærheten til kundene er et av våre fortrinn, og vi har egne kontorer i både Askim og Trondheim, samt at vi har et nasjonalt nettverk av dyktige forhandlere/konsulenter som er tilstede på «bakken» i Oslo, Kristiansand, Bergen, Ålesund, Sandnes, Hamar, Lyngdal og Kvinesdal.

Kommunion eier og leverer det skybaserte organisasjonssystemet Cornerstone som har sine styrkeområder i fundraising, medlemskap og kommunikasjon. I tillegg også fakturering/betaling og regnskapsintegrasjon, samt abonnementer, fakturering, Frifond, oppfølging, automatisering, e-læring og e-handel. Systemet leveres nøkkelferdig som Software-as-a-Service (SaaS) med inkludert kundestøtte, og betjener alt fra lokale foreninger til mange av Norges største organisasjoner.

Medlemsfordel: Gratis tilgang til MinBursdag.no

Tilby dine støttespillere muligheten til å opprette bursdagsinnsamlinger på MinBursdag.no. Medlemmer av Fundraising Norge kan GRATIS samle inn en halv million kroner i året *), og best av alt: dere eier selv informasjonen om giverne deres.

*) For de som samler inn mer enn dette finnes det smidige løsninger for oppgradering til større pakke. Merk at vanlige gebyrer til betalingsformidler tilkommer.

Kontaktperson:

Jonathan Bigler
Epost: jonathan@kommunion.no
Mobil: 90 41 69 63

Besøk Kommunion sin nettside.