Winorg

Winorg er Norges ledende leverandør av CRM-løsninger, spesielt designet for giver- og medlemsdrevne organisasjoner.

Våre systemer er nøye utviklet for å optimalisere medlems- og giverengasjement, samtidig som de tilbyr effektive og brukervennlige løsninger for å håndtere daglig administrasjon.

Løsningene fra Winorg utgjør kjernen i mange av landets ledende organisasjoner, og dekker den store bredden som finnes innenfor organisasjoners virksomhet. Sentralt er gode betalingsløsninger, effektiv kommunikasjon med medlemmer og givere, og det å skape engasjement i hele organisasjonen.

Spesialtilbud til Fundraising Norges medlemmer

Vi er glade for å kunne tilby et spesialtilbud eksklusivt for medlemmer av Fundraising Norge. Når du kjøper Winorg Express eller Winorg Total, inkluderer vi Winorg Dialog uten ekstra kostnad*.

Winorg Dialog er vår avanserte løsning designet for å styrke dialogen mellom dere og deres givere, medlemmer og andre støttespillere. Tilbudet gjelder også eksisterende Winorg-kunder som ikke har Winorg Dialog fra før.

Oppgrader din kommunikasjonsplattform og utnytt fullt potensial i samspillet med deres nettverk.

Tilbudsdetaljer:

  • Gyldighet: Dette tilbudet er gyldig for avtaler signert innen 31. juni 2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller allerede inngåtte avtaler.
  • Merk: * Transaksjonspriser er gjeldende avhengig av kanal og bruk. Ved bruk av tredjepartskanaler tilkommer kostnader for etablering og månedsabonnement.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppgradere deres kommunikasjonsverktøy med vår toppmoderne teknologi.

Lær mer om alle fordelene med Winorg Dialog.

Kontaktperson:

Kim Roger Elverhøy
Epost: kim.elverhoy@winorg.no
Mobil: 91 35 72 64

Besøk Winorg sin nettside.