b.bold er nytt leverandørmedlem i Fundraising Norge

Beate Sørum, gründer og daglig leder i b.bold

Om b.bold

b.bold er et norsk rådgivermiljø for strategi og fundraising. Selskapet drives av grunnlegger Beate Sørum, sammen med et knippe nøye utvalgte rådgivere med tung erfaring fra fundraising.

b.bold tilhører organisasjonssektoren fullt og helt. Deres rådgivere og partnere har sterk kompetanse og lang erfaring fra godt kjente organisasjoner, eller mange år med tjenester mot slike organisasjoner.

Beate Sørum, gründer og daglig leder i b.bold; «Det er så viktig for oss å gi tilbake til den sektoren vi er en del av. Derfor var det helt naturlig for oss å bli leverandørmedlem hos Fundraising Norge med en gang vi hadde mulighet»

Hva kan b.bold hjelpe organisasjoner med

Innimellom bygger de hele fundraisingstrategier fra bunnen av. De bidrar med kampanjeproduksjon, giverbrev, coaching og opplæring for store og små organisasjoner. De er kanskje også best i verden på å designe giverskjema! b.bold liker også å tro at de er med på å redde verden.

b.bold har langvarige partnere innen teknologi, design, innholdsproduksjon, annonsering, og samarbeider med en bred gruppe freelancere.

Kontaktperson:

Beate Sørum
E-post: hei@bbold.no
Mobil: 986 23 650

Se b.bold sin nettside