Revitaliserer arveforum

Arveutvalget i Fundraising Norge starter opp arveforum med mål om å samle bransjekollegaer til å diskutere temaer innen arv og testamentariske gaver.

Portrettbilde av advokat Jacob Winderen Lindegaard og Ane Nustad, ansvarlig for arvegaver i Leger uten Grenser.
Jacob Winderen Lindegaard og Ane Nustad er medlemmer i arveutvalget i Fundraising Norge og planlegger nå det første arveforumet i regi av Det gode testament.

Fellesskap og nettverk

Arveforum ble tidligere arrangert av Kreftforeningen. Nå blir forumet en deltakerfordel for de som er med på felleskampanjen Det gode testament. Tanken er å heve den faglige kompetansen til de som jobber med arvegaver i organisasjoner og skape en arena for deling.

– Det var veldig nyttig og lærerikt da Kreftforeningen arrangerte arveforum. I dialog med dem, er vi blitt enige om at arveutvalget nå kan ta over stafettpinnen og holde i dette videre. Vi håper på god erfaringsutveksling mellom deltakerne, sier Ane Nustad, giveransvarlig for testamentariske gaver i Leger uten Grenser.

Sammen med advokat Jacob Winderen Lindegaard er hun initiativtaker til å gjenoppta arveforumet. Begge er medlem i arveutvalget i Fundraising Norge.

– Det å være med på felleskampanjen gir mulighet til å lære av hverandre og dele erfaringer. Jeg er veldig glad for at vi kan utvide pakken til deltakerne og invitere dem til et faglig nettverk. Vi håper på å kunne ha slike møter to ganger i året, sier Nustad.

Arveforum 8. september

Det første arveforumet er satt til 8. september på Sentralen i Oslo. Dommer Ole Christian Wenstøp Sørensen fra Oslo Tingrett er invitert til å snakke om digitalisering av skifteprosessen.

– At Oslo tingrett bidrar med et foredrag ved å tilby besøk av dommer Wenstøp Sørensen er et fantastisk utgangspunkt for revitaliseringen av arveforumet. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Winderen Lindegaard.

Aktuelt: