Nytt kurs – Diploma in fundraising

Fra høsten 2024 tilbyr vi i samarbeid med Institute for Sustainable Philanthropy Diploma in fundraising.

Charlotte Arnø Storebakken, leder av institutt for fundraising, og Adrian Sargeant, professor i fundraising, diskuterer kurs i sertifisert fundraiser.
Charlotte Arnø Storebakken og Adrian Sargeant. Foto: Emilie Tranholm Larsen.

– Endelig kan vi tilby et dybdekurs som gir diplom i fundraising, sier Charlotte Arnø Storebakken, leder av Institutt for fundraising.

Institutt for fundraising er Fundraising Norge sitt kompetanseprogram. Her tilbys alt fra medlemsmøter til mer dyptgående kurs. Kompetanseprogrammet planlegges sammen med Fundraising Norges sitt fagråd. Representanter for fagrådet har gått igjennom emnene og kvalitetssikret innholdet i den nye kurset.

– Dette er et viktig ledd i det å styrke kompetansen til fundraisere. Vi har fått mange forespørsler fra medlemmene om et dybdekurs i faget, og vi er så heldige at Adrian Sargeant stiller som kursleder. Sammen har vi bygget et godt program, sier hun.

Adrian Sargeant er professor i fundraising og driver Institute for Sustainable Philanthropy. Han er mangeårig samarbeidspartner av Fundraising Norge. Kurset foregår i hovedsak på engelsk, med unntak av de emnene som dekker norske forhold. Oppstart er i oktober og kurset går ut mai 2025.

– Det er ukentlige digitale samlinger og to fysiske møter i Oslo i løpet av perioden. Vi tror at det er en fin løsning for de som vil kombinere kurset med jobb, avslutter Arnø Storebakken.

Les mer om sertifiseringen: